Om Magnolia Living

Nostalgisk landstil - alt, hvad hjertet kan begære...

Hos Magnolia Living finder du et meget bredt udvalg af brugskunst og interiør i den nostalgiske vintagestil til hus og have fra førende mærkevareleverandører. Nye og gamle ting, smukke reproduktioner og fine detaljer, der understreger den nostalgiske landstil på smukkeste vis. Alle varer er opdelt i hhv. fransk landstil, country living-stil eller sommerhusstil, så du hurtigere kan finde frem til netop de varer, der virkeliggør dine boligdrømme.

Sortimentet udskiftes løbende, så du altid finder inspirerende nyheder til at forskønne dit hjem med under 'Nyheder'. Vi fører desuden et stort udvalg af indretningsbøger og magasiner i den charmerende, nostalgiske landstil - se mere under 'Bøger & Magasiner'. Og med den prisinddelte 'Gaveideer'-kategori kan du nemt finde frem til en værtinde- eller venindegave eller en sød gave til din lille niece.

 

Nu kan du også få lækkert designertøj fra den danske designer Liv Utzon. Utzon designer lækkert tøj under mærket My Little Curvy Love. Stilen er feminin og rå, og der er kælet for pasformen. 

Alt, hvad hjertet kan begære... Velkommen hos Magnolia Living.

Ha' en skøn dag!

Kh, Helle ♥
indehaver