Levering

Magnolia Living sørger for levering med enten GLS og PostNord i Danmark og med PostNord til EU-lande + Norge. Læs mere nedenfor. Større møbler leveres altid med fragtmand og kun til brofaste øer i Danmark. Levering af møbler aftales individuelt for hver ordre.

GLS - Prisen for forsendelse med GLS er 49 kr. uanset mængde. Leveringstiden for lagervarer er ca. 2-3 hverdage med GLS. Under udsalg kan leveringstiden være op til 5 hverdage. Når du vælger forsendelse med GLS, skal du selv afhente din pakke i den pakkeshop, du har valgt ved bestilling. Alle bestillinger sendes som forsikret pakkepost. Så er de lettere at spore, hvis der skulle opstå problemer undervejs i forsendelsen. Du modtager en sms, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe både legitimation og pakkenummer, når du afhenter din pakke i GLS pakkeshoppen. Du kan også søge på dit pakkenummer på GLS' hjemmeside. Se mere her: http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/DK01/DA/1.htm

PostNord - Prisen for forsendelse med PostNord er 129 kr. uanset mængde. Pakker sendt med PostNord leveres til din hoveddør eller stilles et aftalt sted, hvis du har indgået aftale om Flex-levering med PostNord. Har du ingen Flex-leveringsaftale og er du ikke hjemme, vil PostNord lægge en pakkeseddel, og du må så selv afhente din pakke i postbutikken. Leveringstiden for lagervarer er ca. 1-2 hverdage med PostNord. Under udsalg kan leveringstiden være op til 5 hverdage. Alle bestillinger sendes som forsikret pakkepost. Så er de lettere at spore, hvis der skulle opstå problemer undervejs i forsendelsen. Du modtager en mail og/eller en sms med et pakkenummer, når din pakke er afsendt fra Magnolia Living. Med det nummer kan du følge din pakke på Postdanmarks hjemmeside og se, hvornår du får bragt din pakke ud. Se mere her: https://www.postnord.dk/track-trace


Magnolia Living forbeholder sig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter, hvis du ikke afhenter din pakke på i en GLS pakkeshop eller på posthuset inden for tidsfristen eller nægter at modtage den.

Levering til udlandet:
Magnolia Living sender også varer til alle EU-lande samt Norge. Leveringstiden vil afhænge af, hvilket land du bor i.
Magnolia Living sender ikke varer til Færøerne, Grønland og Island.

Alle pakker til udlandet sendes med PostNord, og du betaler et fast beløb på 450 DKK i porto. Der sendes aldrig fragtfrit til udlandet. Bemærk, at møbler og andre uhåndterbare varer ikke sendes til udlandet. Det vil altid fremgå under den pågældende vare.

Magnolia Living forbeholder sig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter samt et ekspeditionsgebyr på 100 DKK, hvis du ikke afhenter din pakke på posthuset inden for tidsfristen, nægter at modtage den eller hvis pakken kommer retur til os. Hvis du ønsker at få pakken sendt på ny, må du betale porto en gang til.


OBS! VI TAGER FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER, PORTOFORHØJELSER, PRISÆNDRINGER OG TRYKFEJL

< Tilbage