Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på alle varer, regnet fra den dag de modtages. Eneste undtagelser er blade og bøger samt særbestillinger, fx metervarer der er klippet specielt til dig eller andre varer, der er bestilt særskilt hjem til dig. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den, herunder i original emballage. Det er meget vigtigt for, at vi kan sælge varen til en anden kunde. Du må ikke skrive returadresse direkte på originalemballagen. Pak evt. originalkassen ind i papir eller en plastsæk. Returvarer skal desuden emballeres forsvarligt, så de ikke går i stykker under forsendelsen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto inden for få dage. Vi refundrer kun pengene til den konto, der er benyttet til købet. Omkostningerne for at returnere varen skal du selv afholde. Du kan også vælge at fortryde dit køb ved at nægte modtagelse med Postdanmark eller ved ikke at afhente din pakke hos GLS. I så fald modregnes returportoen i det tilbagebetalte beløb. Du kan forvente at få det krediterede beløb retur inden for 15 hverdage.

VIGTIGT! Send dine returvarer som forsikret pakkepost, så pakken kan spores hos PostNord, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen. Sender du pr. brev, påtager du dig ansvaret for, at varen kommer retur. Forsvinder den under forsendelsen, kan vi ikke tilbagebetale dig beløbet for varen.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Når varen sendes retur, skal du vedlægge en kopi af din faktura.

RETURADRESSE VED FORTRYDELSE AF KØB:

MAGNOLIA LIVING
C/O TIKA
KÆRGÅRDSVEJ 25
7860 SPØTTRUP

BEMÆRK - VI MODTAGER INGEN RETURVARER PÅ KONTORADRESSEN. SENDER DU RETURVARER TIL KONTORET ELLER TIL EN POSTBUTIK, BETALER DU FOR NY PORTO + 50 KR. I GEBYR FOR AT FÅ DET SENDT TIL LAGERET.


OBS! VI TAGER FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER, PORTOFORHØJELSER, PRISÆNDRINGER OG TRYKFEJL

< Tilbage