Søg produkt

Produkter
NOSTALGISK PÅSKEPYNT
UDSALG / OUTLET
GREENGATE - OUTLET
NYHEDER
NYHEDER PÅ VEJ
FRANSK LANDSTIL
COUNTRY LIVING
SOMMERHUSSTIL
BLACK / WHITE
SHABBY BLUE
BAD & VELVÆRE
BAKKER & FADE & SKÅLE
CREMER, SÆBER & OPVASK
DELIKATESSER - LE CRU
DØRMÅTTER
FLET & FLETMØBLER
GAVEIDEER
GLAS & FATTIGMANDSSØLV
GULVTÆPPER & LØBERE
GREB & KNAGER
HAVE & TERRASSE
HAVEMØBLER
HYLDER & KNAGERÆKKER
INDPAKNING, KORT & BÅND
KALKMALING - MØBLER
KALKMALING - VÆGGE
KALKMALING - VOKS/LAK/PRIMER
KALKMALING - STENCILS/SKABELONER
KREATIVE STUNDER
KRUKKER, POTTER & SKJULERE
KURVE & OPBEVARING
KØKKEN & KØKKENGREJ
LAMPER & LYSEKRONER
LANTERNER & LYGTER
LYSESTAGER & AMPLER
MAGASINER & BØGER
MØBLER
PUDER, PLAIDER & QUILTS
RAMMER & SKILTE
RELIGIØSE MOTIVER
SKABELONER & STENCILS
SKIND & LAMMEULD
SPEJLE & KAMINSPEJLE
STENTØJ & STEL
TAPETER
TASKER & ACCESSORIES
TEKSTIL, DUGE & SENGETØJ
TØJ / MODE
URE
WALLSTICKERS & FOLIE
ZINK & FIL-DE-FER
MY LITTLE CURVY LOVE - MLCL
GREENGATE
JEANNE D'ARC LIVING
CHIC ANTIQUE
KRASILNIKOFF
BLOOMINGVILLE
RICE
HÜBSCH
HAVSTEEN
WALTHER & CO


Sideoversigt

Alle priser er inkl. moms

Dankort EuroCard / MasterCard JCB Visa Visa Electron
Levering Udskriv

Magnolia Living sørger for levering med enten GLS og Postdanmark. Læs mere nedenfor. Møbler leveres med fragtmand. Levering af møbler aftales individuelt for hver ordre.

GLS - Prisen for forsendelse med GLS er 39 kr. uanset mængde. Leveringstiden er ca. 2-3 hverdage med GLS. Under udsalg kan leveringstiden være op til 5 hverdage. Når du vælger forsendelse med GLS, skal du selv afhente din pakke i den pakkeshop, du har valgt ved bestilling. Alle bestillinger sendes som forsikret pakkepost. Så er de lettere at spore, hvis der skulle opstå problemer undervejs i forsendelsen. Du modtager en sms, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe både legitimation og pakkenummer, når du afhenter din pakke i GLS pakkeshoppen. Du kan også søge på dit pakkenummer på GLS' hjemmeside. Se mere her: http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/DK01/DA/1.htm

Postdanmark - Prisen for forsendelse med Postdanmark er 99 kr. uanset mængde. Pakker sendt med Postdanmark leveres til din hoveddør eller stilles et aftalt sted, hvis du har indgået aftale om Flex-levering med Postdanmark. Har du ingen Flex-leveringsaftale og er du ikke hjemme, vil Postdanmark lægge en pakkeseddel, og du må så selv afhente din pakke på posthuset. Leveringstiden er ca. 1-2 hverdage med Postdanmark. Under udsalg kan leveringstiden være op til 5 hverdage. Alle bestillinger sendes som forsikret pakkepost. Så er de lettere at spore, hvis der skulle opstå problemer undervejs i forsendelsen. Du modtager en e-mail og/eller en sms med et pakkenummer, når din pakke er afsendt fra Magnolia Living. Med det nummer kan du følge din pakke på Postdanmarks hjemmeside og se, hvornår du får bragt din pakke ud. Se mere her: http://www.postdanmark.dk/tracktrace/index.jsp

Få varerne leveret til din arbejdsplads - Du kan vælge at få leveret dine varer til din arbejdsplads og dermed spare turen på posthuset. Indtast firmanavn, dit eget navn og firmaadressen under 'alternativ leveringsadresse'. Det er vigtigt, at du skriver firmanavnet på, ellers kan du risikere, at Postdanmark sender pakken retur til os. Det er ikke muligt at få sendt din pakke til en firmaadresse med GLS.

Magnolia Living forbeholder sig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter, hvis du ikke afhenter din pakke på i en GLS pakkeshop eller på posthuset inden for tidsfristen eller nægter at modtage den.

Levering til udlandet:
Magnolia Living sender også varer til alle EU-lande samt Norge. Leveringstiden vil afhænge af, hvilket land du bor i.
Magnolia Living sender ikke varer til Færøerne, Grønland og Island.

Alle pakker til udlandet sendes med Postdanmark, og du betaler et fast beløb på 350 DKK i porto. Der sendes aldrig fragtfrit til udlandet. Bemærk, at møbler og andre uhåndterbare varer ikke sendes til udlandet. Det vil altid fremgå under den pågældende vare.

Magnolia Living forbeholder sig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter samt et ekspeditionsgebyr på 100 DKK, hvis du ikke afhenter din pakke på posthuset inden for tidsfristen, nægter at modtage den eller hvis pakken kommer retur til os. Hvis du ønsker at få pakken sendt på ny, må du betale portoen en gang til.


OBS! VI TAGER FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER, PORTOFORHØJELSER, PRISÆNDRINGER OG TRYKFEJL

< Tilbage 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Magnolia Living  -  Ingersvej 24  -  2600 Glostrup
Tlf. (+45) 2185 3636  -  Fax. Fax  -  E-mail: shop@magnolialiving.dk  -  CVR-nummer: 25 01 11 39
© Magnolia Living | Brugskunst, interiør, boligindretning, livsstil | tlf. (+45) 2185 3636 | CVR 25011139 | e-mail: shop@magnolialiving.dk